plyta rpwl

RPWL zapowiada koncertowe wydawnictwo CD/DVD, które ukaże się pod koniec października. Wydawcą będzie Gentle Art Of Music .

Part I: The Man
01. Daybreak - Pt. I
02. Work
03. Afternoon
04. Doing It
05. Sleep
06. Nightmare
07. Daybreak - Pt. II

Part II: The Journey
08. The Beginning
09. Beset By Creatures Of The Deep
10. Narrow Way
11. Pink Jungle
12. Labyrinths Of Auximines
13. Behold The Temple Of Light
14. End Of The Beginning

Yogi Lang (vocals / keyboards),
Kalle Wallner (guitar / vocals),
Markus Jehle (keyboards),
Werner Taus (bass & vocals)
Marc Turiaux (drums).